Udenlandske arbejdsgivere lokker desperate danskere
kj Maj 14, 2013
Avisen Metroexpress rapporterer hvordan at udenlandske arbejdsgivere lokker desperate danskere som er i fare for at ryge ud af dagpengesystemet med gyldne løfter kun for at bryde dem når danskerne er rejst til udlandet.
I dagens udgave af Avisen Metroexpress kan man læse hvordan at en typisk arbejdsgiver i udlandet - call-centret Alpine Salesforce lokker danskere som er i fare for at ryge ud af dagpengesystemet til Thailand med en løn på 50.000 bath (Ca. lige under 10.000 kroner) i løn pr. måned. 

Denne gage kan man ikke leve for i Danmark, men det kan udholdes i Thailand hvis medarbejderne er mådeholdende med hensyn til de forhold og de barbesøg medarbejder nødvendigvis må tage når belastningen af at måtte opholde sig i en primitiv uudviklet kultur skal druknes.

Men aldrig så snart er medarbejderene rejst derned før at de får at vide at de kun får 10.000 kroner i grundydelse og resten skal hentes via provision. Det er alene ikke blot snyd. Det er en alvorlig overtrædelse af lovgivningen i Thailand (Ja, der er faktisk lande ud over Danmark som har love på det område.)

Selvom det ser ud som om at samtlige partier i Folketinget ser ud til at afvikle vores velfærdssamfund, så er græsset ikke grønnere på den anden side af grænsen. Løsningen er ikke at være så åben overfor at tage alternativ beskæftigelse at man sætter sin velfærd over styr.

Påtænkes beskæftigelse i udlandet, så sørg for at ansættelseskontrakten skrives i Danmark og underskrives af begge parter inden afrejse.

Kilde:

Kommentarer: 0
Email again:
Tilføj kommentar
Navn:
E-mail:
Kommenter: