Ny lovgivning stopper både emigration og udnyttelse af vores system
hh Juni 20, 2016

Fremover vil alle Danskere som vælger at studere eller arbejde i udlandet blive betragtet som immigrant når de vender hjem og først når de har været 8 år tilbage i Danmark kan de ansøge om kontanthjælp på "dansk" niveau.

Ellers er de henvist til immigrationsydelsen som ingen kan leve af.

Danmark har haft to store problemer, som bliver adresseret med denne lovgivning. Først og fremmest har mange taget en dyr uddannelse i landet som de så vælger at anvende i udlandet uden at betale skat til det samfund som har bekostet deres uddannelse - vel at mærke en uddannelse som man ikke finder deslige i hele verdenen.

Sekundært har mange borgere fra andre EU-lande primært fra Østlandene valgt at tage til Danmark hvor de enten fungerer som løn-dumpere eller tjener som flaskesamler i det offentlige rum, hvilket deres uddannelsesstandard kvalificerer dem til som noget af det eneste her i landet.

Når de har været her i et stykke tid, så kræver de ind i form af sociale ydelser.

Dette sætter man en stopper for med den nye lovgivning. Foran os alle ligger der nu et oplysningsarbejde så alle danskere ved at det at få lov til at tjene her i landet er en samfundspligt på linje med værnepligten, når samfundet har betalt uddannelsen.

Det går ud over nogle som ikke var oplyst om dette da de rejste ud. Det er beklagelig, men det er en nødvendighed at adressere det fup og svindel som vi er blevet offer for kva vores medlemskab af EU.

Kilder:
Kommentarer: 0
Email again:
Tilføj kommentar
Navn:
E-mail:
Kommenter: